suuuck

har suttit och grejet i ett program på dator hela kvällen. helt plötsligt stängs programmet ned pga av något dumt problem. kan ni då förstå min frustration när jag inte hade sparat det jag höll på med? ÅHHH. det är väl bara att börja om igen då.......suck.


nä, jag går och lägger mig istället. imorgon tänkte jag gå upp och rasta hundarna innan frukost.

ming/chang



dessa två kom instormandes förut och ska stanna här ett tag. nu nosar de runt bäst de vill för att göra sig "hemmastadda". rätt fint faktiskt!
kanske ska försöka med kampanjen jag förde när jag var liten. "jag lovar att gå ut och gå och ta hand om den, bara jag får en hund" ungefär. haha, funkade inget vidare. hunden (sudden) bara rymde ju sen. tror inte han gillade oss. dock gillade han ostbågar som han tiggde till sig av mor.

leloveimage


bilder härifrån

första advent

jag varvar ner efter en fartfull helg. igår adventsstökade jag hela dagen innan det var dags för jobb och idag var vi inne i gamla linköping för adventsmarknad där mor har stått och sålt smycken. efter det tog vi en kortis på stan för lite käk innan det var dags att åka hem och jobba. nu sitter jag här och bädden väntar. sedan är det en vecka fylld med skola som börjar imorgon. snart lov, snart!

falsett

idag har jag stått och hostat fram orden på jobbet. jobbigt och problematiskt.
jag beställde till köket, köket hörde inte min beställning. jag sa hur mycket maten kostade, kunden hörde inte. on top of that så skrattade eliza åt mig hela tiden. jag låter visst lite roligt. går upp i falsett så fort jag ryter i lite, rolig tjej känner jag.

hets

hetsade hem efter gårdagens arbetspass.
hetsade in i duschen.
hetsade med sminket.
hetsade med kläderna.
hetsade till motala.
först sopade jag banan med de andra på bowling och sedan gick vi barrunda.

trots hetset och noll koll på utstyrseln får kvällen:
fem H av fem möjliga. det här gör vi om kompisar.



det är så det är

nu ska jag iväg till skolan för två lektioner och sedan håltimme innan efterlängtade dubbeltimman med redovisning. livet leker ibland ni.

hade gärna befunnit mig i götet idag och kollat på miike snow. det hade varit något. men nä, skola var det ja. ciao.



(haha, för er som inte fattade så var new moon-inlägget 100% ironi. tänkte väl att ni förstod det. filmen var ändå helt okej för att vara fantasy.)

i am a superwoman

...precis som blondinbella skriver. det ska jag vara i skidbacken i mina nya kläder trots att jag är en amatör på skidåkning och kanske trillar nån gång då och då. men äsch, vad gör det. jag kommer fortfarande vara en superwoman.


coola va?!

new moon

igår var det äntligen min tur att se new moon och den var så jäkla bra. måste bara säga det att edward var så snyyygg. längtar ihjäl mig efter trean, den är nog bäst! undra om bella väljer edward eller jacob? vad tror du? är du team jacob eller team edward? jag är team edward! daaahh.


kolla bara vad snygg han är!

fired fuck



monika har gått in i väggen därför hade vi en vikarie på naturkunskapen (bra där platen). var dock inte lätt att hålla sig för skratt då kvinnan såg väldigt manlig ut, nästan lite för manlig. hjälpte ju inte precis att hon var kvar på 80-talet heller.

sedan vände sandra och jag kappan efter vinden och gick på en föreläsning med rysk-filosofen och nästan somnade. det var ju gött och totallt värdelöst.

myrorna, bibliotek och stolsdynor

igår när jag följde med mormor till myrorna kollade jag bland gamla lp-skivor. man kan ju hitta något intressant liksom. så stod jag för mig själv och småskrattade när jag hittade band med namn som hasse frankz och liknande. what's up with the z i slutet?

mormor rensade även biblioteket på tjocka böcker då hon lånade säkert tjugo böcker. söta lilla mormor.


dagens

idag har jag:
hittat femtio kronor
beställt nya skidkläder (hoppas på att mor och far sponsrar)
skrivit klart filosofiarbetet

jag ska:
läsa igenom judendomen-anteckningarna
träna
färga håret

vilken bra dag det här verkar bli hörrni. nä, dags att sätta fart med judendomen. ciao.

lucky hanna inte luke

kommer ni ihåg att jag berättade att jag hittade en massa pengar på marken förra veckan? jag tyckte jag hade tur då men idag när jag gick mot bilen för att åka hem låg det en femtiolapp och skräpade, klart jag tog upp den. så nu är jag femtio kronor rikare. jippi. och träning ikväll också, man mår ju!


såhär glad blev jag.

21.23 tröttis

jag är trött. så trött att jag tror att jag ska gå och lägga mig innan tio. men på något sätt är man alltid tröttare när man sitter framför teven än när man ligger i sängen. suck.

letar ihjäl mig på en skidjacka som jag kan nöja mig med, inte helt lätt. i-landsproblemen duggar tätt.

"kasta ut suggan och hitta ett lammkött istället"

...så undviker du svininfluensan.

 

 

tre snygga tjejer som inte har svinis:




skänninge-sälen-skänninge



såhär så det ut hela dagen igår. vi åkte förbi stad efter stad och fram och tillbaka. ändå gick dagen hyffsat snabbt. ett stop med fika på vägen upp och ett stop på vägen ner för våfflor var allt som behövdes för mer förbrände jag inte under dagen. att vi myste till det med en godispåse när vi kom hem behöver jag väl inte nämna?

cookalong with my father


nu ska kvällens mat påbörjas, eller ja för pappas del. jag står för salladen, kan ju knappt steka korv själv. sedan kommer tjejerna förbi och kikar lite på teve. mysig fredag!

r a s t l ö s



R.A.S.T.L.Ö.S.
men samtidigt för lat för att anstränga mig och göra något vettigt. jobbigt det där ni. det är nu jag önskar att jag vore part of en gigantisk familj med typ tio syskon som springer runt och stojjar.


höjden av lycka?

under denna vecka har jag totalt hittat fem kronor som legat och skräpat på backen. haha, ni måste tänka att jag är fattig som blir glad för några kronor men faktum är att fem kronor faktiskt ger mig en kopp kaffe i skolan och vissa dagar kan den där koppen vara värd långt mer än fem kronor. om ni inte vill ha kronorna, skänk dem till mina kaffeslantar. hahah.

i alla fall,
nu ska jag springa bort till emma strax för att åka till grannstaden och träna.

provdocka

idag när frida och jag var på stan och åt efter informatörsjobbet fick vi syn på detta:



är inte dockan väldigt unproportional? kolla bara halsen och fötterna!? vi trodde att det var någon som skämtade med oss först och kollade oss runt men nepp, det var det inte.

i have a dream

tänkte på en sak förut när jag tittade på gossip girl. fan vad skönt det skulle vara att få tillbringa lite tid i new york, the big apple, staden som aldrig sover. säg vad ni vill om staden men det är min stora dröm och den kan ingen ta ifrån mig. när jag någon dag besöker/bor i staden kommer jag vara helt lyrisk, det vet jag.






isn't it obvious that i love you?

tidigare: svenska nationellt prov, kommer torska
nyss: gossip girl
nu: 90210
senare: myskillen

tankar:
känner ändå att det är en rätt bra dag, men bara rätt.

side-effects



när jag vaknade imorse kallsvettades jag och hade förmodligen feber också men jag tog mig till skolan ändå. som tur var har inte dagen varit så ansträngande, dock var vi nära att somna i sofforna på långa håltimmen. rätt skönt ändå.

nu mår jag mycket bättre så jag tänkte kila till mjölby för lite workout strax.

kladdkakis


matte c is my favourite

kladdkakan blev pannkaka och armen ömmar. on top of that så har jag inte fått ett skit gjort denna dag, är trött och känner att huvudvärken är påväg tillbaka. men jag ska till skolan imorn, jag ska inte bli sjuk.

är sjukligt trött så blir nog bädden inom en snar framtid. godnatt.

kloka ord hanna



"kloka ord" var ingegerds ord efter att jag hade hållt mitt tal. relationer och starka band är ett väldigt personligt och nära ämne, under flera tal höll jag på att snyfta till. man har det rätt bra ändå...

livet är en fest, har du inte märkt det?

jag har sprutat in en liten del av svinis i armen idag och just nu har jag ont. vilken jävla biverkning alltså, men jag ska inte bli sjuk minsann. det är bara att lida pin.

under dagen har vi har även konstaterat att vi vill testa balklänningar och att det inte är långt kvar till sälen. prio ett: köpa skidjacka. bums!

ta saken i egna händer

nu har jag fått nu. skaffade mig en ny mail förut och registrerade mig på fejset. de rackarna fixar inte mitt andra konto så jag fick ta saken i egna händer.

allt detta efter att jag hade skrivit mitt tal till imorgon. blev så dåligt att jag inte vet om jag vågar tala imorn. usch. men nä, men lite självförtroende ska väl allt gå.

tänk er detta

tänk er föjande scenario:
ni kör på motorvägen, klockan är runt elva. ni vill bara hem och ökar därför på farten lite. när ni svänger av motorvägen ser ni att det blinkar till av blått ljus i backspegeln. shit shit shit tänker ni och minskar på farten och håller begränsningarna resten av vägen hem eftersom ni tror att det är en civilpolis. bilen kör upp bakom er och åker efter er ända hem till ert bostadsområde.

tror ni mitt hjärta slog dubbla slag? blev ganska lättad och kunde sluta skaka när bilen tillslut svängde av mot en annan gata. pjuu. känner att bilden till höger stämmer överrens med hur jag kände mig just då, hehe.

jobb jobb jobb

blir inga roliga inlägg förrän jag kommer hem ikväll. istället ska jag jobba, funkar ju det också.
tjohej!

kontraster

förra veckan såhär dags höll jag på att göra mig iordning för middag hos elina samt utgång. denna fredag blir det lite lugnare som sagt. ikväll ska jag på bio. det här med kontraster tycker jag om.

en kontrast till att sitta och kolla bloggar - skriva tal till nationella.
det ska göras nu, sådär lagom roligt.

22.51


jan 09

imorgon är det fredag den trettonden och även ett helt halvår sedan jag tog körkort - sjukt. undra vad som händer imorn i och med dagen och datumet, hmmm. kanske bäst att ta det redigt lugnt på den numera 80 sträckan till skolan. i fall att liksom. jo, jag är faktiskt skrockfull så bli inte förvånade om jag skriver ett inlägg för att predika om jordens undergång imorgon efter den stundande bion.

men first up: sovmorgon till 10.30. me like.

nighty dudes.



ps. jag vill åka skidor! nu! för er som undrade.

inspiration tack!

nae, det här med talet går åt helvete. skulle ju kunna ta det lite piano och improvisera ihop något snabbt bara? med min prestationsångest? öh nej, skulle inte tro det. åhhhhh.

kan inte läsa bok heller för den läste jag ut igår (jag vet, jag läser otroligt snabbt) och andra läxor är mycket tråkigare än talskrivning, eller vad sägs om judendomen? jaaa.

nä, later dudes.

alla älskar torsdagar

(klick klick)



började dagen med engelska c i två timmar sedan slutade jag för dagen, ganska okej kände jag då. dessvärre måste jag nu sätta mig och skriva på svenska talet. mindre roligt men ikväll tänkte jag belöna mig själv med core/spinning.



det svenska språket

tittar på bonde söker fru. stör mig på att linda, programledaren, säger "vem fler?". så heter det väl ändå inte? nej, om man ska vara med i tv som ses av flera hundra tusen svenskar (miljoner?) ska man banne mig kunna tala korrekt svenska. gör om, gör rätt linda!

det svarta guldet

ett desperat försök att få med kaffekoppen; denna är till dig jenna. vi gick och suktade efter kaffe på en och en halvtimmes rasten men självklart var det stängt. suck.



nu: lite vila innan talskrivning.
ganska gött faktiskt.

elsas mode



detta var boken jag köpte, är redan fast. i och för sig läser jag otroligt fort, har redan läst en tredjedel. tog mig en timme ungefär. inte utan anledning som mor och far kallade mig för bokmal när jag var liten. jag kunde sluka två böcker om dagen. favoriterna var de om tvillingarna jessica och elisabeth. i adored them.

nä, tillbaka till nuet. skola imorgon. godnatt.

strömavbrott



precis när jag skulle göra mig i ordning förut gick strömmen. äsch, den kommer väl tillbaka snart tänkte jag. icke. ringde pappa och frågade vad jag skulle göra, byta propp, kolla jordfelsmakapären? nej, fanns inget jag kunde göra eftersom strömmen verkade ha gått på hela området. jaha så fick åka in med blött hår till mjölby. kul. tror detta är min otursdag number one.

köpte något att trösta mig med i alla fall, en bok! ha, det hade ni inte väntat er va? nu ska jag become mitt rätta jag, hanna läslusen larsson.

lika populär som blondinbella

jag kommer inte in på min facebook. den verkar vara hackad. vem gör så? mot mig?
att jag skulle vara lika intressant som blondinbella visste jag då inte.

hahaha. sluta upp med det där nu och give me my facebook back!

one tree hill

tittar på ett gammalt one tree hill avsnitt och kommer på hur mycket jag saknar när lucas och peyton var med. det var så mycket bättre då, inte för att det är dåligt nu men ni vet; snygg kille och snygg tjej som är menade för varandra men som inte inser det. man blir ju galen.




huvudvärk

vaknade i morse. huvudet dunkade och kändes som 100kg.
"nej, jag stannar hemma idag" är min första tanke och så fick det bli.
mor sjukanmälde och när jag vaknade senare upptäckte jag att även bror är hemma idag. blir ju bra det här.

note to self: hoppas på att få göra provet på onsdag så pluggiplugg.

den där jäkla filosofin

nu är det såhär att jag har filosofiprov imorn.
har jag hunnit plugga? nej.

jag är nog sjuk imorgon.
har ju faktiskt ont i huvudet.

godnatt.

dagens göra

vad har jag sysslat med idag då?

detta:



nu är jag slut i kroppen och imorn har jag ett filosofiprov att se framemot. dags att börja nu då...

fredagsutgång

igår mådde jag ju som jag förtjänade. var dock en jäkligt bra utgång i fredags.
först middag och förfest hos elina som firade 18år, sedan vidare till harrys för club candy.

knäppt en klockren bild på emma när hon satt på toa, skrattade i en halv timme, så säg till om du vill ha den gumman ;) hahaha










projektarbete är så kul

jag jobbar med mitt PA. det känns faktiskt bra, bättre än vad det gjort på länge så nu är jag glad.
inte för att jag kommit speciellt långt, men ändå. det är en bra torsdag, kort dag, snö och träning ikväll.

nä, bara att fortsätta medan jag har ångan uppe. adios.

mor och far larsson

far och mor larsson,
världens bästa.
hittade den här bilden hos mormor från deras bröllopshäfte.
jag tycker det är roligt när man hitta bilder man aldrig sett förut och när
mormor berättar hur de var när de var yngre...

SNÖ

det snöar nästan ute!!!
det kanske är nu det är dags att ta fram vinterjackan? har ju inte gjort det än.

annars har vi diskuterat bröst, tänder, musik och konstiga kroppsformer idag på en och en halv timmes lunchen. bara för att sedan gå på lektionen och upptäcka att vi slutade efter tio minuter.

friends

är jäkligt nöjd över headern ska ni veta, precis som favoriten vänner. blev dock för långt att skriva som det var förut så nu blev det bara namnet. höhö. intresseklubben antecknar hoppas jag.
nu blir det bädden för ännu en härlig skoldag. mums.

godnatt.

en tisdag


kolla vad sööööt

idag skulle jag ha träffat en tvättäkta amerikan men blev inte riktigt så. istället tog vi det lugnt. och tiden går fort när man slutar sent. för fort.

då: satt som vanligt i cafeterian och drack kaffe på lunchrasten
nu: trött som ett as
snart: avkoppling på kanal 5
imorgon: gissa?

tio i tio

vet ni varför klockorna i klockaffären står på tio i tio när de är avstängda?
för att de ser glada ut då och då ska man tydligen bli mer lockad till att köpa dem.

det lärde jag mig idag. tack jenna, har alltid undrat :D

nässprayet stadig





när man har en pojkvän som är beroende och knarkar nässpray är det lätt att man finner dessa slängda på nattduksbordet. jag kan ju säga som så att han känns igen med en nässpray i högsta hugg och jäklar dig om du försöker ta den ifrån honom. en rak höger får du. det fick jag nästan, hans fina flickvän. är man beroende då eller?




jävla DiD och narcissist



har hetsat psykologi, ätit fetaostbiffar och hetsat lite till. egentligen orkar jag inte, läser bara för att det ser bra ut.
är sjukt skoltrött. vet inte riktigt hur jag ska orka ta mig igenom hela trean om jag redan är såhär trött på't.
känns skit. börjar ju bli deprimerad här, når dock inte upp till alla symptomen. jobbar på det. nae nu skämtade jag.

hahah kul.

har i alla fall lite helgplaner att se framemot. mycket trevligt faktiskt!
galät ska det bli på fredag.

moder natur gör ditt

sitter här med en kopp kaffe efter en lång och tråkig skoldag. det är ju redan mörkt ute!! skulle pigga upp med lite vit snö nu. (pik: moder natur!)

dagens roliga: "vi kammar alla med samma kam".
sagt av sadegh. han försökte sig på ett svenskt ordspråk. gick ju inte jättebra.

fotbollshuliganer



skulle kunna skriva om vilken rush det har varit och hur mycket det varit att göra hela dagen på jobbet idag, eller att 400 aik-huliganer ringde om att de skulle komma, (jag hann sluta innan!) 1-0 till mig, men det tänker jag inte göra, antar att ni förstår det själva?

imorn är det skola igen och för att citera emma: OJ vad pepp jag är på skola
mitt svar? nae, inte för fem öre faktiskt.

vi diskuterar om vi ska skolka imorn och dra till stockholm och mysa, emma och jag alltså. skulle ju sitta fint, gärna med lov en vecka till.
men nä, nu tar vi nya tag. kom igen!

happy halloween



familjen larsson är traditionsenliga och hade gröpt ur en pumpa och ställt den på trappen igår. happy halloween vet ni. kändes ju lite skit också när alla statusar på fejset utropade: tagga utgång!, ikväll kör vi!

jag ska vara så glamorös att jag ska jobba 12-21 idag. egentligen borde jag plugga. jäkla hets.

linköping-umeå

igår efter jobbet skyndade jag mig hem. slutade vid tre, vid tjugo över hade jag hunnit åka hem, fräscha till mig och åka iväg igen. klockan fyra började matchen mellan linköping-umeå. blev en jäkligt bra match med fyra mål till hemmalaget och noll till umeå.



när vi kom hem hade bror skrivit gulligaste lappen. han kan ibland.




RSS 2.0