SP07C



går in på facebook. 1 ny gruppinbjudan. namnet är "klass sp07cei <3". kan man annat än att älska klassen då eller?! fyfan vad bra! maila "[email protected]" om du vill veta mer.


HA HA HA

"fest hos davids stuga! PARTY!

mission completed





"fan vad vi är dåliga på att ta kort nuförtiden"

gör om, gör rätt.
när? omkring 12.00
vart? i ett grupprum i platengymnasiets mediatek
mission? göra religionsläxan
hur? i goda vänners sällskap (tillsammans)


ps. fan vad jag tycker om er!!!! har nog aldrig skrattat så mycket i skolan som jag gör nuförtiden. 1-0 till skolan.

gillar inte det här med rubriker idag



jag har fått svar på varför jag går runt och är hungrig dygnet runt (på ett ungefär) - jag har en stor hjärna och stora hjärnor drar mer energi än mindre = ständig hunger. gött, då fick jag det utklarat.

under samma lektion sa shots-micke promiskuöst sexliv och jucka i samma andetag. väldigt givande lektion. väldigt.

i love h



att plugga är tråkigt har ni säkert hört förut men man blir dubbelt så glad när man sitter och bläddrar i anteckningarna och får syn på sånt här klotter. och nää, vi gör inte så mycket på lektionerna. SP07C har ju redan sprungit ut, remember?!

ibland har man tur (läs: är skicklig)

kommer ni ihåg att jag sa att jag förmodligen hade skrivit mitt första IG-prov häromveckan?!
GJORDE JAG JU INTE!! och stolt som tusan är jag för det. går ju andas ut nu.

nu sitter jag och laddar upp med x antal koppar kaffe för att orka plugga och leda spinning senare. satt ju uppe till halv ett inatt med en engelska uppsats så om ni ser en zombie gå runt i mjölby kan ni säga "hej hanna".

tillbaka till naturkunskapen..

sunday bloody sunday

de gånger vi har åkt till sälen har sandra alltid fått uppdraget att göra en sälenskiva att ha i bilen. senaste gången låg U2s låt sunday bloody sunday på skivan. låten börjar spelas varpå oliver utbrister:

- har ni tänkt på att det låter som att dom sjunger "små negrer i sanden" i refrängen?

gissa vad vi tänker på varje gång vi hör låten nu!? prova du också, lovar att du inte kommer att kunna tänka på något annat än just "små negrer i sanden".



så var vi här igen, klockan är alldeles för mycket och jag har alldeles för mycket att göra.






som vanligt går söndagarna alltid för fort, helgerna också för den delen. har inte hunnit ett smack av vad jag hade velat den här dagen. klockan är elva och här sitter jag med en inte ens halvskriven essay. skulle varit inlämnad i fredags. coola tjejen! får väl klippa och klistra lite, tanten lär ju inte märka något ändå. coolhetspoäng till mig!

ludringar och brollgropar



visste ni att en näspärla är en fräck karl? eller att cache-sexe är små trosor? nä visste ju inte jag heller innan rappakaljat plockades fram. tjejerna spelade spel och jag surplade kaffe. (de andra höll sig till mes-te (ta åt dig sandra)).

kvällens:
ordet cache-sexe lästes upp, alternativen kom varav ett var "cache-sexe är en sexleksak".
tjejerna utbrast "det där måste vara emmas alternativ!!"

höhö, my girl or what?!

wuätt o weudigt



nu: kan pricka av både studentskor och balskor på listan. gött.
ikväll: det vankas spelkväll (kafferep för Em och mig) hos Maddo. gött.
igår: var det tio veckor kvar till studenten. göttgöttgött.

klassisarna som klagar på min dialekt: wuedigt gött ni!! livet ä fejnt.

the dudes

 

fenomenet killar är ju rätt intressant måste jag säga. finns ju alla typer av dom...

 

exempel1;

en gammal killkompis hör av sig. han nybliven singel, du fri som en fågel. helt plötsligt drar han frågan om en träff. detta är killen som tar kontakt helt out of the blue och är pang på rödbetan. killen som egentligen inte har koll på läget för fem öre.

 

exempel2;

du träffar en kille, ni kommer bra överrens. du tycker att han är rolig, snäll och att han inte ser helt fel ut gör ju inte saken sämre. plötsligt en dag blir det tyst, du hör ingenting från honom. är det ombytta roller helt plötsligt?

 

exempel3;

här har du killen som hör av sig halv tolv på fredagkvällen och vågar säga vad han tycker om dig och vad han vill göra med dig. han fortsätter komma med skamliga förslag men egentligen är han inte höjdare, något han själv inte fattar. den här killen har ju inte en chans om han fortsätter sådär liksom.

 

exempel4;

kille nr 4 är en hyvens kille. detta är killen du kan snacka med i timmar och ändå hitta samtalsämnen. när ni träffas får han dig att kännas som den enda men vad gör han när ni inte träffas? och vad säger han till sina kompisar?

 

slutsats;

det är väl inte meningen att det är killen som ska vara den krånglige, svårflörtade och upptagna? och om vi tjejer skulle börja bete oss som killar skulle vi få fan för det, kallas för slampor och så vidare.
tycker vi satsar på ärlighet och skiter i alla andra, dom som har åsikter om allt. screw them!

våfflor var det här och jag vet att våffeldagen var igår och inte idag.









"ses i dimman!"


"våfflor i skge imorn elle?"
sagt och gjort. så blev det. drog med mig brudarna hit och erbjöd våfflor, glass och chokladsås. "ja, jag trodde ju i alla fall inte att det var hanna som hade gjort chokladsåsen!" man bah tack!

någon som sa universitet?

startade dagen på enbacken med en kopp kaffe. efter "nää nu tycker jag att vi ska åka så vi inte kommer försent" gjorde vi rycket till LiU. kom dit lite sent trots allt och hamnade i en sal vi egentligen inte skulle vara i men vi var lika glada för det. skrattrade åt frida som såg snygga killar vart hon än tittade (hallå bruden är ju singel!!) vi gav upp jakten på pojkarna efter ett tag och åkte till stan istället. Efter käk, solsken och "fan vad lycklig man blir när man inte ser någon snö" drog jag pendeln hem till lammisarna i Mjölby.

dagens konstaterande: vafan ska vi göra efter studenten?! vi kommer ju inte in på en enda utbildning!!

you give me headache



var lite arga sådär vid lunchkvisten, eller aa nae det var ju vi faktiskt inte. nu däremot är jag lite arg för att jag lovade att hålla core nu ikväll istället för spinningen som blev inställd. har ju en engelskauppsats att skriva..

hannaandrea åker buss

hannaandrea står på bussterminalen och ser buss 660 glida in. dörrarna öppnas och folk går ut genom dörrarna. hannaandrea står kvar några meter bort och väntar. efter en stund går hon bort till bussen och kliver in och frågar om det går bra att stiga på bussen. "NEJ!" svarar busschauffören. hannaandrea kollar osäkert på chauffören, tror att han skämtar, ser liksom så ut på honom. hon tar därför ett steg in i bussen, "NEJ du kan inte gå på!" säger chauffören igen. hannaandrea vänder fort som tusan och stiger ut ur bussen, aningens bortgjord och hoppas på att ingen annan har sett henne.

nån minut senare när det väl är dags att gå på bussen mumlar hannaandrea ett pinsamt hej till busschauffören.


kampen om hannaandrea vinner ju helt klart bettan, guldgossen eller focen!

du skulle bara veta...

saker man missar när man är kort i rocken, fördel långisar:

1. man får syn på de snyggaste killarna först (kortisen är ju inte på samma nivå)
2. man slipper stå på tå för att nå upp lagom i ansiktshöjd (fördel för goa kyssar)
3. dudesen gillar långa ben. (lång = långa ben)

rättskunskap + hannaandrea = no match







näää nu är det faktiskt dags att sätta igång med rättskunskapen. titta bara vad glad jag är liksom! börjar ju ge upp det här med att plugga faktiskt, speciellt eftersom resten av klassen aldrig är i skolan. slappisar, latmaskar, elever i SP07C.

gänget har bokat sommarens resa, wihuu


"ööhhh, vaddå, jag är väl inte kort?!"

efter skolan hade vi inplanerad fika på stan. innan vi tog den inplanerade fikan bokade vi sommarens fetaste (fetaste) resa! kommer bli huuuur bra som helst, tillsammans med helan och halvan tror jag ju inte mycket annat assåå. (vad var jag?)

dagens roligaste: "sandra du är kort, du fick längdavdrag!"

dxgf-lhknje.uk

klockan är fem i sex och istället för att sitta på gymmet, sitter jag hemma. känner mig krasslig och det skulle ju inte förvåna mig ifall jag är påväg att bli sjuk. fast såhär är det ju ofta; jag blir krasslig, hängig, får huvudvärk men det bryter aldrig ut. jobbigt men samtidigt skönt.

och vem fan vill läsa om ifall jag är sjuk eller inte.

BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.....

10-18

småbarnsföräldrar ~35 stiger in och beställer mat på mc donalds tillsammans med sina väluppfostrade barn. jag sträcker fram barnens happy meal till dem så att de själv får bära dem (brukar uppskattas). barnen tar emot dem varpå modern "vad säger man då?" (ni vet som föräldrarna alltid gjorde när man var liten). barnen svarar "tack jonna". ska inflickas att min namnskylt är borttappad så att jag nu har en som det står jonna på. jag står där och fattar först ingenting, sen går det upp för mig att det var mig barnen sa tack till (vem annars liksom). får världens scen i huvudet med den här låten (tänk refrängen):




ville ju bara "that's not my name, that's not my name!" skrämde ju iväg den stackars familjen istället genom att börja skratta.

småbarn och jag går inte riktigt ihop.

hugge @ the corner



va mä dudes det rörde sig på hugge igår då. de bara flockades runt mig. speciellt när jag såg ut som på bilden, raggblicken, sängkammarblicken, whatever you wanna call it.

fick ju ragg på två röda.

we love fridays



nya partydängan take it off med kesha spelas i högtalarna, ölen är öppnad och emma och sofie är taggade på att skaka roumpa! och jenna om du läser det här; lovar att inte vara kräsen, jag ska spana på lammkött (your man!) och köra för två.

köör bah

friday

jag har precis skrivit ordet fix tre gånger i ett och samma sms och pratat om horny birds. förstår om ni måste undra vad jag håller på med. men det är ingen fara, jag är bara väldigt intern (och oseriös). but hey, that's the way i like it!


gillar också att vi förmodligen har sommaren 2010 planerad! kommer bli gräjt.

onsdagshäng (lill-lördag)


asså vafan? vad tänkte du med där hanna? lyckades ju inte riktigt med att vara stilig.

riktigt trevlig kväll på texas förövrigt. lill-lördag och oj vad vi skålade. fan så bra. ended up in bbg. fick sällskap i sängen. ja inte den sortens sällskap som ni kanske tänker på utan av katten. mysigt det med. lille tjockisen.

skriva ig på matte c provet - check



"gick det bra hanna?" frågade någon.
"hahahaha" svarade jag.
idag har jag skrivit matte c prov och kan ärligt säga att det förmodligen blir mitt första ig-prov någonsin. mycket stiligt hanna! inte.

ikväll ska jag däremot vara stilig i motala tillsammans med SP07C. vi ska skåla för att PA och matte c provet är över. jippie! innan firandet tar vid hade jag tänkt tortera mina söta gubbar och gummor i spinningsadeln i sisådär 50min. svettigt.

pappagris



se så gullig man var när man var lite. "då var man ju lite uppskattad i alla fall". största pappagrisen när jag var liten och det är jag nog än. mitt svenska nationella tal handlade ju om farsgubben. men lugn mor, du är jäkligt bra du också!

blööö

har matteprov på onsdag. öhöhh. vad trååååkigt. jag oorkar inte.
klassfest på onsdag?

puffpuff


ett puffkrig utspelar sig just nu as we speak på face.
lukas fredriksson du har satt din sista potatis! bring it on bah.

unblock me

 

igår tittade vi på bruce almighty i bbg.

men titta på film är ju lite överskattat. jag sysselsatte mig

med detta istället. unblock me.


(maybe not so impressive, är ju bara beginner fortfarande)

häng på enbacken


placerade min schyssta rumpa på enbacken (det är i bbg det händer).
det bjöds på god mat (som vanligt).
jeansen = lite för tajta (åkte ju av efter ett tag).
goodbye nice ass (buhu ska ni tänka nu).
fick plats med fruktsallad (helvärt)
vid ettsnåret tog jag alfan och hämtade farsgubben (payback kallar han det).

ganska värd lördag ändå, eller vem fan skojar jag med, HELVÄRD lördag!

jeansrumpa



efter ett evigt letande är jakten över. jag har hittat och faktiskt köpt ett par nya jeans. lördagen kunde ju inte börja bättre. "du har ju en fin rumpa". och den lär ju inte sluta sämre heller! jag ska placera min schyssta rumpa på enbacken och umgås med mina fina hjärtan. kan ju inte bli annat än kanon!

fredagsfnisset


fredagsfnissa along with sandra

I WILL


nu kan jag invänta fredagsfnisset. helgens planer är spikade. det vankas en bit brudar, en bit mys och en bit god mat. men först har jag en skoldag att ta mig igenom. eller nä, först sängen sen - fredagsfniss here i come.


att träna på tom mage

att träna med endast macka till frukost, lunch och mellis i magen är nog det dummaste jag har gjort på länge. HELVETE vad mos mina ben är! they are dead so to speak.

dumt hanna. mycket dumt.

look into my eyes, what do you see?

 

 


PA PA PA, ja ja ja

 

dagens konstaterande: sandra är kort! (som om vi inte redan visste)

 

nej okej, vi skulle sluta. förutom att reta sandra har vi hängt på enbacken. skulle ju skrivit PA men ni vet ju hur det är. DET LÖSER SIG! är ju inte söndag än..


så får du en kille på fall


vem skulle inte tända på den här snyggingen?!


anonym tipsar:
pang på rödbetan bah (du måste ju visa honom lite uppmärksamhet)
när du sedan fått honom på fall spelar du svårflörtad (han ska ju få jobba för det han vill ha, right?).
du låter det gå en tid, jakt, mystik och spänning är en bra början.
när han är påväg att ge upp börjar du ge efter and he'll go crazy about you, forever and ever.


klappat och klart, god jaktlycka tjejer!

målaren olsson

målaren kallas olsson och är en liten lustig jävel. han parkerar som en kratta och pratar som om han vore 25. svordomarna slinker ur honom i var och varannan mening och han är mer frispåkig än johanna (inget illa menat johanna!). så fort vi kommer hem börjar snacket. han snackar och snackar och snackar. så går mamma på toa och då skriker han till henne och frågar något. paus. mamma skriker sedan tillbaka, från toan. fattar ni garvet jag la då?

HA HA HA

tisdag


rosing, guling och fuling @ school.

nu ska jag iväg och köra ett armpass med madde. senare ikväll ska jag berätta om vår knasiga målare vi har här hemma för tillfället..
stay tuned!


jenna langar dagens skämt


jenna drar blicken i hopp om ett samlag, det går ju under vatten liksom..


anonym till oöppnade spritflaskan: nu är du full, men snart är det fan i mig min tur!

hos frisören:
- ska jag kamma bena?
- nej jag har inte så mkt hår där.


- är det farligt att ha samlag under vatten?
- nej inte sålänge ni går upp till ytan och andas ibland.


tycker ni det här är roligt?
då har ni förmodligen samma våta sköna humor som oss!
grattis till er känner jag.

måndag på platengymnasiet

dagens citat: "asså vafan gör jag här?"

kläckt av carro när vi upptäckte att vi nästan inte hade någon lektion idag. det hör ju i och för sig till vanligheterna att man hör det uttrycket i SP07C. det är vardagsmat, inga konstigheter så att säga. något som också hör till vanligheterna är att vi nuförtiden bara har halva klassen närvarande. resten är "sjuka"/jobbar/bortresta/lata/gett upp?! hellluuu, det är ju nu vi ska ta vara på tiden together.

dagens konstaterande: "jag kommer sluta som städerska!"

sagt av jenna när hon hade räknat ut sitt förmodade utgångssnitt. men nej jenna, du kommer inte bli städerska, hygientekniker heter det väl nuförtiden?


texashäng





hamnade på texas igår, mycket trevligt. fick ju höra highway man så då trivdes jag som fisken i vattnet. min låt det där liksom.


(hallå, jag hade faktiskt trevligt!!)

LÖRDAG

sen jag kom hem från jobbet har jag suttit med PA. börjar ju likna något det där nu men att jobba med det en lördagskväll kan jag inte riktigt med. så lågt ska jag inte sjunka. nä, kvällen bjuder på trevligheter tillsammans med brudarna. blir toppen det här!


heyhey geek

ilsken tantjävel


jobb 12-15 bjöd på en massa goa gummor och gubbar plus en ilsken tant som vägrade inse att hon hade gjort fel, eller rättare sagt inte talat om att hon ville ha en tredje big mac meny, "jag sa ju att jag skulle ha tre big mac menyer!! nu får du kompensera mig för det här för att jag har fått stå och vänta". trots att jag bad om ursäkt för att jag inte "hörde" den tredje menyn (som hon inte beställde) och att jag dessutom bjöd på menyn kunde hon inte vara lite trevlig tillbaka utan bara muttrade och gick därifrån. ÅH, sånt där blir jag så trött på. lite uppskattning vafan!

okej, jag har för mycket fritid...





...nu blir det jobb 16.45-20. trevlig fredagskväll!

finally friday



utbildningsmässa idag och jag fick med mig så många kataloger hem att jag har att göra fram till sommaren. måste ju verkligen ta tag i det där med utbildningen snart men det är så mycket som lockar. jag vill både jobba, åka utomlands, studera och ha kul samtidigt. frågan är vad som lockar mest?! det ultimata vore att studera utomlands men till det krävs kapital, något jag inte tror att föräldrarna vill punga ut med..

DET LÖSER SIG

öland (öl-land)


just nu skulle jag vilja ha sommar, sol och värme. då skulle jag dra med mig alla bästa vännerna ner till öland och hänga i några dagar och bli såhär jävla chokladbrun. mumma! fyfan vad vi skulle leva livet ni. den här vintern tar ju aldrig slut. snö på midsommar har jag hört? liksom dö.

lycklig torsdag

idag har vi haft en tre timmar lång fika/lunch stund på meu. tanken var plugg men blev mest prat (läs: bara). sedan åkte vi tillbaka till skolan för PA-möte. gick ju över förväntan bra, så nu är jag riktigt happy!

ni anar inte hur mycket vikt som föll från mina axlar när jag fick lite beröm för det. puh. bara resten kvar nu, men det orkar vi. kommer ju kännas dubbelt så skönt den 4 juni.



lite internt. (läskig hand)

SP07C tjalalalala



nu är SP07C redo för studenten. idag hämtade vi ut våra studentmössor och fyfan vad fint det satt ska ni veta! den 4 juni känns helt plötsligt inte så långt borta. nu kämpar vi sista!

efterlysning



efterlyser tröjan på bilden! någon av hänkys vänner som känner sig träffad? i want it back.


ps. grova i mun vi blev helt plötsligt O, förresten så har du fel. det var inte alls vad jag önskade, hahah. you don't know me och så länge du inte ger dig till känna lär du nog aldrig göra..

4/29

temadag för platens alla treor idag, och vart var sp07c? 4/29 är rätt bra jobbat. slöisar hela bunten ju. "de har redan tagit studenten" sa jenna och ja så är det nog, men jag tycker om dom ändå. bästa.

onsdag idag och då vet ni vad som gäller - bergspasset. ska köra slut på dom idag. hell yeah! go go go.

100303



O, härligt att du vet vad jag önskade mig igår. har du lust att dela med dig av det? tror det finns andra som är intresserade av vad jag önskade mig också, inte bara jag.

om jag inte får något svar på det kommer jag bli ledsen. riktigt ledsen.

stjärnfallet

när vi var påväg hem från träningen förut såg madde och jag ett låångt stjärnfall. trodde inte det var riktigt sant först. ganska magiskt sådär för att låta lite ocool. självklart önskade jag mig något, precis som man ska.

vad jag önskade mig? it's a secret

till O


O vart har du tagit vägen? du har varit väldigt tyst på sistone. saknar ju dina "Ja." kommentarer lite. skulle vara ännu roligare om du lät mig veta vem du är. a date maybe? hör av dig!

i'll be waiting

ingen rast ingen ro

my men

dagens konstaterande: jenna, sandra och jag har officiellt stämplat oss som väldigt manliga när vi berättade att vi inte är ett dugg romantiska, helst dricker öl och att killen ska komma åkandes i en ferrari än ridandes på en vit häst.

RSS 2.0