en ensam höstpromenad


Idag saknar jag mina fina vänner extra mycket.

En quickie

Har spenderat hela helgen med att jobba natt och klockan 22 går jag på sista natten. Imorse när vi slutade satt vi kvar och pratade och hade det skittrevligt. Efter en och en halv timme hade jag skrattat så mycket och var så övertrött att jag sa "nä, nu går vi!". HERREGUD vad jag skrattade inatt och vad roligt vi hade. Det är såna här stunder jag tycker om mitt jobb. När Malin tog en rökpaus precis innan vi skulle åka och drar upp byxorna så dom inte ska åka ner, då rann bägaren över. Jag skrattade så att jag trodde att jag skulle kissa på mig.

Nahe, en dusch, en kopp kaffe och lite pretty little liars innan the night shift..

Pretty little liars


Nya sysselsättningen. Yes, i'm hooked!

Vart ska vi sova i natt!?


Festade till det rejält på vår sista måndagsklubben-utgång för det här året igår. Förfest hos Julia och en vild biltur med taxi-Krister till Motala. Rockade loss på dansgolvet tills taxi-Krister hämtade oss igen och vi for tillbaka till Mjölby. Bra utgång med bra människor!

Idag har jag mått oförskämt bra så att jobba idag har inte varit några problem alls. Det kanske börjar ta sig...

Prickigt

Julia och jag tog en sväng till Ikano på dagen. Hon provar en blus på och jag tycker det är hysteriskt roligt att hon har prickiga strumpor. Matchat och klart till kvällen vetni. Ajjemen, till måndagsklubben ska vi..

Veronica Maggio

Veronica Maggio var helt sjukt bra igår. Kvinnan imponerade STORT på mig och mina kompanjoner.

Fick träffa Johanna igen, efter en vecka (haha). Känns som hon har varit borta i en månad..

"Nu ska vi göra något exklusivt för er här ikväll..." varav Petter stiger in på scen och river av 'Längesen'. Sjukt bra!


Maggan du får tio av tio av mig, som jag sa, tack för en sjukt bra konsert!
Nöjd tjej köpte tygpåse och fick den signerad. Bra alltså. Tack kompisar!

Jag kommer!!!

IMORGON sätter Madde och jag oss i bilen mot Stockholm. Ser framemot att bara mysa runt på stan med mina snyggingar. Fick däremot ett sms av göteborgaren "Jag kommer vara bakis på tåget imorn" så vi får väl se hur pigg hon är, hahah! Bäst fredag som avslutas med Maggio på Cirkus!



när löven faller


Idag känns det som att hösten har börjat på riktigt. Igår kom medleys höstschema ut och alla börjar skolan. Jag fortsätter jobba på. Det känns bra, riktigt bra! Hösten är fylld med spännande saker så jag hänger inte läpp. Ni ser ju hur glad jag är.

Redan på fredag har jag en Veronica Maggio konsert att se framemot med mina kompanjoner. Ska bli riktigt kul!

klubbmåndag

Hade en skitkul kväll igår och jag är glad att jag trotsade min förkylning. Att jag numera är stört hes är en annan femma och ett senare problem. Kvällen bjöd på dans likt sommaren '10 och ölhävning med Erika. Summan av kardemumman, lyckad utgång!


Chokladmuffins


Har varit i Bbg idag och fikat med mina snyggingar! Sandra (hemmafrun) hade lagat världens godaste muffins. Hon kan hon. Grattis till dig Victor! Nu har jag precis duschat och ska göra mig iordning mig för klockan åtta ska jag befinna mig på karusellen för förfest men några brudar. Tänker ignorera det faktum att jag är genomförkyld, är ju trots allt ledig imorn så kan kurera mig då. Man är ju trots allt ung och fräsch va!

Pennybridge


Lördagen tillbringades i Örebro hela dagen tillsammans med Madde.
Tanken var shopping och OM det shoppades. Hittade väldigt bra saker
och ångrar inte ett enda köp. Förmodligen det jag inte gjorde i så fall.

På kvällen när vi kom hem var vi så trötta så vi drog på en film
och slappade bort kvällen. Välbehövligt!

178

Fick mina stämplingar för juli månad. Ni kanske förstår att jag var rätt frånvarande om jag säger att jag hade 178 instämplade timmar?! Hoppsan!

kolmården


Äventyr Kolmården completed. Gick runt och skrattade mer än vi tittade på djuren tror jag, men det var ju helt okej. Tant Julia har varit där mååånga gånger förut så det gjorde ju inget. Kanondag helt enkelt! Tackar för det!

Grötfrukost

Sitter för första gången på tre månader och äter gröt igen. Fattar inte hur vi kunde äta det varje morgon till frukost. Har inte riktigt bestämt mig om jag tycker att det är gott eller bara vidrigt...

Klockan tio ska jag befinna mig hos Rundgren för att åka vidare på äventyr! Ses då.

Gårdagen

Igår bjöds det på fika på Hans Tegelslagare. Johanna hade fixat fruktsallad och kex och ost. Något ska hon allt få styra med innan hon tar sitt pick och pack och bosätter sig i Göteborg.

Älskade Göteborg! Vad jag är avundsjuk.

Förra måndagens...


Förra måndagen hade vi det väldigt trevligt på Maddes altan innan MK. Inte världens bästa utgång men det ska ju finnas sämre kvällar också.

Bästa grejen med att bo i Skänninge och vara tvungen att ha skjuts till krogen varje gång är att man samlar på sig en massa fina bilder från bilfärden. Typ dessa:


Nighty

Jag ska. Imorn. Lovar.
Godnatt.

RSS 2.0