jag börjar se ljuset


såhär glad är jag nuuu

kikade nyss in på fronter och såg att inlämningsmappen för projektarbetet har öppnats. om du hade frågat mig igår skulle jag säga att jag hade blivit urstressad men idag känner jag mig faktiskt rätt lugn. har varit duktig och fått mycket gjort idag. att jag har psykologiprov på tisdag däremot har jag inte brytt mig så mycket om, jag är bara glad att PA går bra.

hallelujah.
nu ska jag lyssna på my man, chris martin och drömma mig bort till sommaren.

mitt liv enligt U2

Använd enbart låttitlar av EN artist för att svara stiligt på dessa frågor. Du får inte använda samma artist igen. Upprepa inte en låttitel.

Är du man eller kvinna? Boy-Girl

Beskriv dig själv: Bad

Hur du känner dig: Where did it all go wrong

Beskriv stället där du bor: Where the streets have no name

Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville: New York

Hur du helst transporterar dig: Fast cars

Din bästa vän är: Miss Sarajevo

Du och dina bästa vänner är: Always Forever Now

Hur är vädret? A beautiful day

Favorittid på dagen: City of blinding lights

Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta? She's a mystery to me

Hur är livet enligt dig? Magnificent

Beskriv ditt nuvarande förhållande: Highway of loneliness

Din rädsla: Stuck in a moment

Ditt bästa råd: Stand by me

Hur du skulle vilja dö: The ocean

Din själs nuvarande tillstånd: Pride

Ditt motto: With or without you


i challenge you, emma, to do it.

heineken night


snodde några bilder från emma, vet ju att ni vill se. O vad säger du om'et?!


emma kör sängkammarblicken!

texas baby


riktigt bra kväll igår. från förfesten i karlsby med tacopaj och shotspel till hänget på sibylla efter stängning. grymt.

kvällens bästa: mina glasögon som nog var på minst tio personer under kvällens gång. en riktig höjdare!
kvällens bästa nr 2: personen som dratta på arslet mitt på öppen gata.

tillägnat nisse

nisse, det här inlägget är helt och hållet till dig. hoppas det duger!


jenna och jag är på presentjakt i lkpg. sugarpie!



gänget är på hemmafest hos david där vi körde moon in the spoon. det där spelet tror jag inte någon av oss kommer jag glömma, hahah. (samtalsämne till dig jenna, när ämnena tryter liksom)



när texas fortfarande var hugo träffades jenna, sandra och jag för att fira jennas födelsedag och såhär sugen var hon när hon skulle öppna paket. det var som i paketet har hon förövrigt aldrig använt (bra vi jobbade där du sandra!)



skolavslutningen i ettan (kolla sandra!!). satt i gräset och lyssnade på tråkiga tal när det började regna (som alltid liksom).



pepparkaksbak på enbacken. vi fjantade runt och skvätte mjöl på varandra istället för att ha det till degen.



första höstlovet på gymnasiet. en kväll var vi i karlsby och sov över. vi bestämde oss för att ro ut på salstern så det var det vi gjorde efter att ha skyfflat bort litervis med vatten ur båten. jenna var ju snygg som vanligt!



hahah, den här bilden är förjävla rolig. jenna tog sönder sina fräna solbrillor och jag knäppte en bild (som alltid). ganska cool va?!

vi har för mycket fritid:


vad säger du nisse, fortfarande lika in lööööve?!

PA blir min död



projektarbete är så jäkla najs så ni anar inte. kommer ju ingenstans på helvetet. istället gör jag allt annat än just PA. deadline vecka 10, vad tycker vi om det?

vet ju vad O kommer svara på det. "Ja."

hahah.
nä, jag rycker upp mig och drar till jobbet istället och tjänar lite pengar.

jeansjakt


igår var jag på jeansjakt. hittade jag några? nej.
antingen var de för korta i benen, stora i midjan, stora i låren osv.
jag och jeans går inte riktigt ihop.

förövrigt hade jag en jättetrevlig dag med söta mormor.
vi åt kinabuffé och skrattade åt folket på stan.

på kvällen träffade jag några snygga brudar hemma hos emma. madde fick hjälp med att sträcka ut ryggen. hahaha. ser ni hennes grimas?


100223



pga snöovädret bytte vi basket och nkpg mot bio och lkpg. helt okej ändå tycker jag. snabba cash stod på tablån och den visade sig vara riktigt bra även om vi alla var trötta och sega (att ha lov tar kol på oss, höhö eller inte). längtar ju tills aldrig fucka upp kommer. dregel.

dagens konstaterande:
att joel kinnaman inte skulle vara helt fel att ha mellan lakanen. mums.

söndagssyssla






just nu är det detta som gör mig söndag. var ju ett bra tag sen jag var såhär aktiv på msn. msn-brudarna bah. hahah, ni skulle ju ändra uppfattning om oss om ni skulle se resten av våra konversationer...

hittat i jetten

storrensning av jetten har pågått. är ju numera ägare av en fashion mobil. (FU jenna)



glada tjejer i början av trean. helt ovetandes av allt som väntade.



lagar mat i bbg (som vanligt). det var den här kvällen vi upptäckte dildroiden och fyfan vad kul vi hade åt det. eller jag. höhö.



typ bästa sälenresan nånsin. tillsammans med tre bra brudar gick det inte att misslyckas. tre brudar + jägerpoker + sälen = heaven.



den här bilden säger allt. vi står mitt framför scen när florence spelar på hc och sjunger med i låtarna. boxarmannen och victor @ hc gjorde nog kvällen + slipskillen (madde!!) årets bästa utgång kan jag nog dra till med!

memories never die if you have en kamera i mobilen <3
underbart.

what's the point with dimljus?



som ni alla vet är det ju världens snöoväder ute, vilket det även var igår när pappa kom och hämtade mig i motala. vettigt nog hade han satt på dimljusen på bilen för att synas bättre i yrvädret. när jag är påväg att kliva in i bilen hojtar polisen till på pappa och säger att han inte får ha på dimljusen. pappa muttrar tillbaka, stänger av ljusen och åker därifrån. när vi kommer ut på landsvägen igen sätter han på dom och förbannar sig över polisen som sa till honom. vägrar ta skiten.

under dagen har vi varit iväg i linköping och titt som tätt har jag fått höra: jävla polisjävel! ser du vad bra han syns med dimljusen! pekandes på en bil med dimljus.

hahah. pappor säger jag bara.

motala-skge-motala-bbg-motala-skge



fredagsutgång.
inleddes i bbg med käk. vidare till motala och nisse där vi bjöds på air hockey spel och livemusik. förjäkla trevligt måste jag säga och den där nisse var ju en lirare på gitarr, dock blev han ett plektrum fattigare efter kvällen (tack!) vidare in till stan för häng på o'learys och till sist MEU, där vi avslutade kvällen med en milkshake. what, är hon så dum att hon dricker milkshake? tänker ni. men ska säga att den rann ner finfint i magen.

hej sportloooov



nu har SP07C tagit sportlov och kvällen till ära kör vi på en fredagsutgång. gilla!
finns ju trots allt några filurer som fyller 19 i klassen. gilla!
om lite mer än en timme ska jag ta buss x2 till bbg för att starta kvällen med tacos hos familjen tilly (jag vet, jag äter dem ur huset) men, gilla!
sen drar vi oss in mot motala och utklassar nisse på air hockey. gilla!

gilla! på den här fredagen och kvällen.


20.25

vad har jag för ursäkt för att inte ha uppdaterat idag då?
ingen faktiskt. jag har inte gjort ett smack idag, ändå har dagen sprungit förbi alldeles för fort.
nä, där ljög jag lite. har ju faktiskt gjort en ny skiva till spinningen. höhö.

på tal om spinning så blev jag tillfrågad om jag vill hålla bergspasset varje vecka, så från och med nu är det jag som är spinninginstruktör två gånger i veckan plus coreinstruktör varannan vecka. kul!

som bambi på hal is



idag deltog jag i ett "testpass" på hälsocenter som en snubbe från ödeshög höll i. han skulle tydligen vara jätteduktig och det var han, jätteduktig till och med. det var bara det att passet han höll i var step/aerobics och ni som känner mig vet att jag hatar sånt. not my cup of tea så att säga, inte för fem öre. så där hoppade jag runt och kände mig lika vilsen och bortkommen som jenna gör när hon ska lokalisera sig i motala.

tror instruktören såg att det inte riktigt var min grej och tyckte lite synd om mig. pinigt nog hade han frågat innan vilka som var instruktörer (ÅH), jag räckte ju självklart upp handen och jag måste ju ha gjort hans dag när han såg mig under passet. HAHAH.

för att få upp humöret lite gick jag på boxen efteråt och boxades med rumänen, igen. det går så bra, vi förstår verkligen varandra. jag frågar henne något, hon mumlar till svar. jag förklarar övningen vi ska göra eftersom hon inte förstod vid genomgången, hon gör precis tvärtom, vi ska slå två slag åt vänster ett åt höger, hon slår två höger ett vänster, .

rumänen och jag <3

100217



blir glad när jag tänker på alla fula bilder vi tar, typ denna. det är det här som räddar mina vardagar i skolan. sen att vi tar lika fula bilder på helgerna är ju en annan sak. den här bilden knäppte vi på naturkunskapslektionen igår. full rulle pågår bakom oss (vi sitter längst fram) men det skiter vi i, fram med kuksugarläpparna och klick.

gillar ju att jenna ser lagom dryg ut, sandra väldigt sugen och jag bara allmänt dizzy.

it makes my day, bara så att ni vet det tjejer ;)

PA2010


P-R-O-J-E-K-T-A-R-B-E-T-E
, så stavas min dag med undantag för lite träning sen vid halv fem. när man väl börjar skriva på den här skiten går det ju ändå hyffsat, det som känns svårast är upplägget. Allt ska ju vara så strukturerat och fint - BLÖÖÖÖ. i am not strukturerad och fin av mig.

nä, nu ska jag koka lite kaffe så att jag håller mig vaken, together with chill-listan (inte chill-i-stan) fixar det sig. alltid.

mission completed



sandra klagar över värk i benen och jenna tror på träningsvärk i magen.
då har jag lyckats med mitt mission - att giva dem träningsvärk. YES!

studiedag imorn så vi trängs i 120 sängen på knallegränd framför OS,
lyssnandes på chillistan på spotify. gillar ju livet just nu. för ikväll.

just det...

följande incident inträffade från det att jag steg ur stadsbussen vid sporthallen till det att jag var framme vid skolan:

sträckan sporthallen-platengymnasiet är på mindre än 500 meter och man tror ju inte mycket hinner hända under den biten. men idag så. gick på cykelvägen tillsammans med 3284 andra elever. helt plötsligt hoppar tre rådjur fram i världens fart, från höger till vänster korsar de cykelvägen där 3284 elever går.

ganska chockerande och oväntat. ingen på cykelvägen rörde en min. stela svenskar liksom.

i like big butts and i cannot lie


jenna tycker jag har får några bilder på mig själv i den här bloggen (som om headern inte räcker liksom) så därför skulle hon försöka sig på att ta några bilder på mig (ni ser ju hur seriös hon är i föregående inlägg).



bild nr 1: jag blundar (hopplöst fall)



bild nr 2: i ett försök att inte blunda spärrar jag upp ögonen istället. när jag får se bilden klagar jag på att mina lår och rumpan ser enorm ut. vilket resulterar i:



bild nr 3: här fokuserar hon på just det och jag börjar bli lite trött på henne och ger henne fingret, som dock är täckt med mobilkondomen.

FU! jenna

peta i näsan



sovmorgon till 10.10 men klockan 8 satt jag i mediateket tillsammans med jenna och sandra. anledning? vi skulle göra matteläxan. gjorde vi det? NAE. istället satt vi och pratade snusk och killar (that's how we roll nowadays). gillart ju.

hade vi matte sen då? NAE. matte-håkan var ju sjuk. ingen matte förrän efter lovet nu, ganska skönt känner jag.

två flugor i ett ligg

det är alla hjärtans dag. självklart visas dirty dancing på teven. blir ju lite sugen, både på sommar och (framförallt) pussas. fyfan ni. vet ju någon som fick pussas igår och på tal om det...

...hur gick det för dig på bowlingen och biljarden nisse?! tjurigt att förlora mot en brud? vet ju en franzén som blev pissed när han gjorde det.

alla hjärtans dag


lyckades lura hit jen på en fika förut. tur för henne att hon
gillade mina bakverk, hon är ju liksom kocken nr 1. my valentine.
hahah, vilket skämt. jag hatar alla hjärtans dag.

men en fika med en god vän å andra sidan - love that.

jag ska gifta mig med en kock

igår var första gången på länge jag spenderade mer än tio minuter i köket på en och samma gång, två gånger om dessutom.

tillfälle nr 1:
när jag fick ett ryck och ställde mig och bakade banankladdkaka och kärleksmums/mockarutor/snoddas. att jag lyckades bränna kärleksmumsen/mockarutorna/snoddasen är ju en annan femma. jag stod i alla fall i köket och actually did something.

tillfälle nr 2:

tacopaj med tjejerna! jag åtog mig att steka hundraelva kilo köttfärs, som dessutom blev till en riktigt lyckad paj. (det där med att jag råkade öppna hela svartpeppar burken och hälla i behöver ju inte nämnas)


mina framgångar i köket tar sig. i fredags åtog jag mig att göra salladen till och med. woho. till er som undrar hur jag ska klara mig när jag flyttar hemifrån kan jag bara säga: jag kommer att klara mig finemang! man kommer ju långt på sallad och sönderkokta makaroner.

hockeykväll på enbacken

fredagen spenderades i bbg hos familjen tilly. med god panini i magen dammade vi av det gamla hockeyspelet och fick oss många skratt. med de där tjejerna går ju inte mycket annat liksom! rätt som det var skrattade vi åt allt möjligt vilket resulterade i att vi stupade i soffan en aning trötta några minuter senare.

brudar in action

karlsby



"sitter på landsbygden (karlsby) och ska jobba med projektarbetet på min lediga dag. Go go!"


så löd min status på facebook idag. jobbade vi med projektarbete? öh nej. hann ju ingenting. istället lagade vi mat, busade i snön och drack espresso ur jennas cool kaffemaskin. klagar ju inte på livet just nu alltså.

skjut oss



SP07C blir bara tröttare och tröttare på skolan för varje dag som går.
citat från shots-micke "klassen verkar vara lite trött nuförtiden". NAHE?!
i samma andetag slänger han in: "ni behöver ju inte plugga ihjäl er på
de två sista uppgifterna, men det tror jag ju i och för sig inte att ni gör".

stjärnan. kommer ju vara huvudet längre än honom på studenten.

blööö

ändrat om lite. allt för att slippa projektarbetet.
ska ju ändå jobba med det imorn, ja fytusan!

nä, tittar på oth istället. ciao.

hört från duschen

står i duschen och sjunger som vanligt. bror kommer in.
helt plötsligt kläcker han ur sig:
"hanna, varför är inte du med i idol eller talang eller något sånt?"
"varför skulle jag?" svarar jag lite förvånat.
"nä, du sjunger ju så bra" (!!!!!)

tack käre bror, men jag tror jag hoppar det faktiskt. enda gångerna ni får höra mig sjunga
är i duschen, när jag är lite på kanelen eller den 4 juni!

ja så är det.
så tack idol 2010, men jag tackar nej till medverkan!

blonde moment



är ju rätt tröga när man sitter i mediateket på morgonen båda två och
chattar på facebook. "vart är du?" "kom hit!"
upptäcker efter en halvtimme när jag frågar "haha, har du mössa på dig?"
att bruden sitter några meter bort. blåst brud liksom.

fjantfior



vi är alla likadana. ingen tycker att det är roligt att vara seriös på bild,
alla tre tycker att det är kul att fjanta sig. känner lite att jag kommer att sakna såna här dagar
sen efter studenten, när man måste ut i arbetslivet på riktigt liksom.

i like us

nils karlsson pyssling



tänkte göra en spinningcd nu lite snabbt när jag kom hem.
tror ni hemsidan funkar då eller?                                                                              NEJ.
galän blir jag. börjat tröttna på den jag har och tror
spinnarna börjar göra det också. well, det får gå en gång till.
går ju köra hårt ändå liksom.

söndagsångesten smyger sig på

så sitter man där igen. med worddokumentet som är döpt till "projektarbete" framför sig.
skriver en mening, kollar facebook, skriver ännu en mening, läser bloggar och så fortsätter det.
kommer ju sitta söndagen den 14 mars och hetsa klart hela skiten. mår skit över det.
får inte till det, blir irriterad, vet ju att jag kan om jag vill. men vill ju inte. inte nu.

vill ha sommar nu. pappa sa att det ska komma snö på onsdag. härligt.

lördagkväll

fytusan alltså. är så trött att jag skulle kunna somna på fläcken.
går ju inte, ska strax skjutsa in en snygg man till linköping.
tyvärr en snygg man i fel ålder. min far. hahah.

livet är en fest



blev en bra kväll. riktigt bra kväll. trubadur och dansgolv. bra kombination.
träligt att tiden går så fort när man har kul bara.
var hemma vid halv fyra, nu blir det jobb 12-16.

afterski

sitter och väntar på jenna och sandra.
sedan blir det pizza. (fördel småstad: man slipper vänta i 40 min på pizzan)
efter det drar vi vidare till emma för lite förfest och senare inåt motala
för afterski party på texas. jag hoppas på en bra kväll!

ses i dimman säger jag.

barbapappa


monika fick en fix idé om att vi skulle göra en
plansch på naturkunskapen (hallå, är vi tio eller?).
vår idé var att göra den lite roligare med barbapappafamiljen som dragplåster
(ja, vi är nog tio). här ser ni resultatet:



visst blev den fin?
creden går ju i och för sig till jenna. det är hon som står för talangen,
sandra och jag för the brains.

skoltrött någon?

är ledig idag, men det är mycket som ska göras.
jag orkar inte längre! vill ha studentvecka och den 4 juni.
som pappa sa igår när jag förklarade mig skoltrött
- "det är inte långt kvar nu!"

och nej, det är det fan inte!

KÄMPA KÄMPA!

dösnygga

måste jag säga att jag är jävligt sugen på dessa och
har varit sen första gången jag såg dem eller förstår ni det ändå?
BRA!

in our hearts



idag hade shots-micke religionsprov. jag började plugga klockan tio igårkväll.
gick väl ändå hyffsat måste jag säga. skönt, ett prov avklarat. one to go.

shots-micke inleder provet med att fråga vad det serveras till lunch,
okänd klasskamrat svarar frukostkorv och potatismos.
- jaha, men det är ju gott. funkar perfekt när man är bakfull också!

shots-micke alltså. stjärnan.

alla älskar sadde

plats: platengymnasiet sal C303
tid: 13.40
lektion: rättskunskap med sadde
status: trötta (mest på sadde)


(jenna försöker sig på anyor-blicken)

konsten för dagen

har varit lite klent med konst på sistone (JENNA!!). har ju i och för sig inte varit i skolan på ett tag. men nu får ni ett litet kladd som tillkom idag. under saddes lektion självklart.

vad annars liksom?

alla älskar sadde.


(älskar att sandra har skrivit "slem" på pussmunnen)

nu är jag coreinstruktör också



det är roligt när man får beröm. idag fick jag det. från alla håll och kanter.
gjorde mitt första core-pass idag och de verkade tycka om det. skönt!
två gånger kvar. vet ju vad jag ska unna mig för min första lön i alla fall!

bildbomb

medan jag är iväg och leder core/spinning får ni titta på lite bilder från sälen.
enjoy!


räddarna i nöden



kämpigt. sandra och jag fick slänga på oss superwoman kostymerna och rycka in
och hjälpa jenna i nöd. ni kanske tror att det var att bara åka där i från, men nej ni,
bilen stod i uppförsbacke och spann med rena isbanan under sig. tur att man har så
bra vänner som oss ibland.

hö hö hö

(jenna du får slå mig hur mycket du vill för den här bilden, var ju bara tvungen. gullet)

RSS 2.0