3, 2, 1,

Här stannade jag efter min springtur. Skänninge var vackert idag och vädret perfekt för en springtur. Såna här dagar gillar man, speciellt när man håller på och inleder sin löparkarriär all over.

Mors Dag


fredagspromenad

Rastade mina fina tjejer lite. Vi tog en långpromenad ut på landet, i både solsken och spöregn. Fint vare.

Lite fredagsjobb på det och skratt på mcdonalds. Som det ska vara.

torsdagmorgon

Roligt det är att vakna och upptäcka att kaffefiltren är slut!!!! Morr.
Tur att vi har gott kaffe på jobbet.

Idag blir det ett kortpass 11-14. Ikväll blir det nog lite bio. Mys.

tre roliga bilder från fredagen

I'm from Barcelona - De var hur många som helst på scen!
Hahaha, kolla Johanna!
Tjejen som inte orkar smeta på lypsyl själv...

Bal i Motala

Har varit i Motala en sväng och tittat på alla fina balpar, till exempel min kusin och hans fina tjej! Ett år sedan Anyor och jag svängde runt på dansgolvet, vad tiden går fort ni. Herregud. Fina tider.

i'm from barcelona

Jag blev bortrövad igår (till bbg, hahaha).
Men det var kul, och hela gårdagen var kanon.
Fick umgås och festa lite med mina favorittjejer.

i want some more

Jobbarvecka är det ju allt. Blir inte så mycket av dagarna när man börjar vid lunch och slutar lagom till nio. Så är det med det. Ni står väl ut. Blir lite förvånad när jag åker hem på kvällarna och det är såhär fint ute:

Bilden är ju piss mene, vad göra vad göra.

sjuttonde maj

Igår, en fika med mina fina vänner.
Det var den lediga måndagen. Nu sätter vi fart på jobbarveckan!
Men först, lite träning.

Släktkalas

Släktkalas, god mat och skratt.
Sen en mysig familjekväll framför teven (pappa somnade i soffan, mamma gick och la sig och brorsan har flytt huset). Bra lördag ändå, jag var ju ledig.

JOHANNA 20


JOHANNA 20 ÅR!


(Eftersom hon valde att lägga ut en extremt ful bild på mig så ger
jag tillbaka med samma mynt. Det går väl bra.)

22-06 på ingång

Idag ska jag jobba 22-06. Det lär bli mycket kaffe, men ska väl ta mig igenom det också. Det går nog bra, inleder med en kopp kaffe hemma så länge.

en bra måndag

Hade en kanon-måndag med de lediga tjejerna igår. Först tog vi en cykeltur till Mjölby och käkade lunch och pratade bort några timmar, sen cyklade vi hemåt igen. Senare på kvällen grillade vi och pratade och skrattade ännu mer. Vad bra dom är!

"Helvete vad gamla vi är"

Efter jobb i lördags besökte jag Bbg en stund. Middag med familjen Tilly. Som man har saknat det! Mycket bra. Senare åkte vi partybil till 20års festen där vi dansade och pratade med gamla klassisar vilket var skoj. Inte lika kul dagen efter när man skulle upp och jobba nio timmar...

En annan lördag

Lördagen den 2 april stod jag i Brisbane med den här utsikten. Nu drar jag till storstaden Mjölby för lite jobb på McDonalds istället. Utsikten där är väl inte mycket att hurra över, men jag tjänar ju i alla fall lite pengar.
Ikväll blir det 20års fest, bra lördag!

KB

Tog Bettan en sväng till Linköping för att fika med Jenna.
Det tycker man om. Henne tycker man om!
Sånt där enkelt och spontant som man har saknat lite.

3 MAJ

Min 20 års dag hade jag gärna spenderat såhär. Sittandes på ett hostelrum och dricka goon med två av mina bästa vänner. Om man inte har det tar man det näst bästa och åker och jobbar. Så är det. Happy Birthday Hanna! Har jag förresten sagt att det har snöat idag?

Hej protein och motion

Sanningen kan vara hård ibland och när man har varit borta i tre månader är det inte lustigt att den är extra hård. Min kondition är i botten, absoluta botten. När man befinner sig i 35-gradig värme har man inte varit jättesugen på att träna, men nu så! Nu kör vi stenhårt!

Älskling, jag är hemma igen...

Okej, jag är hemma igen.
Nu byter jag ut backpackerväskan mot en full garderob, luktfria kläder mot tvättmedel, pasta och pastasås mot mammas mat och semester mot jobb.
Here we go!

RSS 2.0