bilderna:

Lammet var på topp i måndags:


måndagsklubben och bakfylla

Hade en jättetrevlig kväll igår. Att gå upp och börja jobba idag var väl inte världens roligaste. Att jobba nio timmar var sämst nr 2. Fast nu mår man ju som en prinsessa igen så nästa måndag står man där igen. Kvällens roligaste var nog att Sandra blev så rörd av sina presenter. Bra jobbat där kamrat Carlsson!

Keso och avokado

Sitter och käkar lite "ihop-plock" och dunkar musik på högsta volym. Har ju knallet för mig själv i en vecka. Hur gött som helst!!! När jag har ätit upp ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför förfest hos Sandra. Bruden fyllde 20 i lördags (STORT grattis!) så det ska självklart firas. Måndagsklubben, äntligen! Det här kan gå hur som helst. Jobb imorn. Man lever ju bara en gång hörreni!

Gårdagens


Varamonhäng. Ljusa kvällar. Mygg. Svensk sommar.

Jobbarapa

Händer inte mycket i mitt liv just nu. Jobbar väldigt mycket morgnar och efter det är jag typ död när jag kommer hem och då ska jag hinna träna och så innan det är dags för bädden igen. Idag ska jag dock följa med och skjutsa Madde och efter det hoppas jag på något roligt innan det blir sängen igen. Blir ingen måndagsklubb här inte, börjar 06.00 imorn då....

Ni får en bild på mig, ifall ni glömt hur jag ser ut liksom:

2011-07-18 @ 17:18:19 Permalink kära dagbok Kommentarer (1) Trackbacks ()


Årets första minigolf


I onsdags åkte vi till Motala och spelade lite minigolf. Äventyren i Varamon. Riktigt roligt tyckte jag, svårt att hålla koncentrationen tyckte Nyberg. Vem som vann? JAG, på delad förstaplats med Madde (minigolfproffset). När hände det senast? Aldrig.

Efteråt tog vi en glass på ett stekosigt Donk och kände oss som 35+, well Nyberg passade väl in! HE HE.
2011-07-08 @ 16:31:58 Permalink kära dagbok Kommentarer (1) Trackbacks ()


Efter en hård jobbhelg...

Gårdagens jobbpass kan ha varit det jobbigaste under min tid på McDonalds Mjölby. Herre. Gud. Efter en stressig jobbhelg blev det belöning i form av kvällsfika med mina reskompanjoner! Gillar?!
2011-07-03 @ 23:17:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Leanders

Har jobbat några timmar och när jag kom hem åkte mamma och jag
och plockade jordgubbar. Det är kärlek i en kartong ni! Herrejävlar.
Så nu blir det kaffe och jordgubbar innan springturen. Happy friday!
2011-07-01 @ 17:00:41 Permalink kära dagbok Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0